Karaoke liedjes en hits

Naast een karaoke set zijn leuke liedjes essentieel voor een avondje vertier. Tegenwoordig zijn er heel wat bekende hits op de radio te horen. U heeft dus veel keuze als het er eenmaal op aankomt om mee te doen met karaoke. Laten we samen enkele leuke songs eens overlopen.

Nederlandstalige songs

Houdt u van Nederlandstalige songs? Dan mogen we u gerust stellen, de keuze is groot. Heel wat artiesten – heel wat leuke meezingers. Denk maar aan één van de grote talenten op Nederlandse bodem, André Hazes. U kiest uit songs als ‘De hoogste tijd’, ’Een beetje verliefd’, ‘Wat is dan liefde’ etc. Of gaat u liever voor Clouseau? Dan zullen de volgende songs u vast bevallen: ‘Daar gaat ze’, ‘Altijd heb ik je lief’, ‘Heb ik ooit gezegd’ etc. Of waarom kiest u niet voor Will Tura, André van Duin of Hanny? Allen artiesten die naam  maakten, zowel in België als in Nederland, en bovendien een resem interessante songs op de markt brachten! Dergelijke songs zijn werkelijk ideaal om te gebruiken, indien u over een karaoke set beschikt.

Engelstalige songs

Zingt u liever iets in het Engels? Dan blijft u beslist niet op uw honger zitten. Wie kent niet de populaire groep Abba? Songs als ‘Mama mia’, ‘Gimme gimme gimme’ en ‘Winner takes it all’ zijn over de hele wereld bekend en bovendien ideaal om te gebruiken tijdens uw karaoke-avond. Naast Abba denken we meteen aan de onvergetelijke Elvis Presley! Ook hij presteert goed als het gaat om Engelstalige karaoke-songs. Klinken ‘Moody Blue’, ‘One Night’ en ‘Blue Suede Shoes’ u bekend in de oren? Wellicht wel. Ten slotte willen het nog even hebben over Enrique Iglesias. Hij zong songs als ‘Escape’, ‘Hero’ en ‘Maybe’. Opnieuw ideaal om te gebruiken, indien u over een karaoke set beschikt…

Franstalige songs

Misschien gaat uw voorkeur uit naar Franstalige songs? Ook daar werd in het verleden rekening mee gehouden! Zegt Daniel Balavoine u iets, met songs als ‘Le chanteur’, ‘Mon fils ma bataille’ en ‘Il tape sur des bambous’? Of gaat u voor Renaud Sechan? ‘Mistral gagnant’ en ‘Des que le vent soufflera’ zullen niet misstaan in uw Franstalige collectie!

Er zijn heel wat bekende namen waarover vol lof wordt gesproken in de karaoke-wereld, songs die u probleemloos kunt testen met behulp van uw karaoke set. Of u nu kiest voor Nederlandstalige, Engelstalige of Franstalige songs… u zult er wellicht vol waardering van genieten. Veel plezier ermee!

Tags: ,